Zin in een snack?

Frietzaak Haarlem

Soms heb je gewoon onvoorstelbare behoefte aan een vette hap! De krokant gebakken frietjes lijken je te roepen. Er zijn natuurlijk veel frietzaken in Haarlem. Maar de ene frietzaak in Haarlem is de andere niet.

Vlaamse frieten

Het allerlekkerste zijn de vers gesneden en gefrituurde Vlaamse frieten. Van heinde en verre komen mensen deze befaamde frieten halen. Als je ze eenmaal geproefd hebt, wil je niet meer anders! Die Vlaamse frieten worden uiteraard van de beste aardappels gemaakt. Doordat we elke dag vers de aardappels snijden, hebben we geen kunstmatige geur of kleurstoffen nodig. Je proeft gewoon een puur product! Wist je trouwens dat de benaming Vlaamse friet eigenlijk niets zegt over de dikte van de friet? Met Vlaamse bedoelen we verse! Dat betekent dat in onze frietzaak de friet van aardappel tot friet gemaakt wordt. Verser kan niet! Natuurlijk liggen er ter decoratie ook wat zakken verse aardappelen. We hebben veel vaste klanten en dat zegt natuurlijk iets over de kwaliteit die we leveren.

 

Diverse snacks

Behalve friet hoort er ook een snack naast je goudgele vriendjes. We hebben ruime keus. Probeer eens onze huisgemaakte kipsaté, of een lekkere frikandel of berehap pinda. Ook een echte aanrader is ons frietje stoofvlees. Voor een nasischijf, kaassoufflé kun je ook bij ons terecht. Welke snack je ook neemt, je bent verzekerd van goede kwaliteit! Natuurlijk hebben we ook een ruime hoeveelheid sauzen in ons assortiment. Veel van deze sauzen zijn huisgemaakt.

 

Kies voor duurzaam!

We frituren onze biologische aardappels enkel in “groene” olie. Zo zijn we milieubewust bezig en kun je met een gerust hart snacken. Verder kun je sowieso wel merken dat het milieu ons aan het hart gaat. We hebben led-verlichting in onze zaak. Mocht je komen afhalen of laten bezorgen, dan worden de snacks verpakt in biologisch afbreekbare materialen. Plastic bakjes kunnen echt niet meer!

 

Toetje

Ook voor een heerlijk ambachtelijk ijsje bent u bij ons aan het juiste adres. Ook hier geldt weer: het geheim van goede kwaliteit, zit hem in goede grondstoffen. Verder hebben we ruime keus in softijs, slushpuppies en ook de Ola-vriezer staat bij ons in de zaak.

Kom naar onze frietzaak in Haarlem en geniet van ambachtelijke friet! Je kunt je snack gezellig bij ons opeten, maar je kunt je maaltijd ook afhalen. Als je ons belt, dan bezorgen we je bestelling op de afgesproken tijd. Makkelijk toch?

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *