Vuurspuwer en lilliputter inhuren voor een feest

Lilliputter inhurenAl jarenlang hebben mijn vrienden en ik het erover. Het leek ons altijd al super gaaf om een groot feest te geven. Zon feest waarbij onze vriendengroep helemaal van de kaart is en dat er een vuurspuwer komt om de boel nog wat intenser te maken. Dit is dan ook wat we hebben gedaan. We hebben een zaal afgehuurd en lieten al onze vrienden 3 andere uitnodigen. Hierdoor kwamen we al snel uit op een mannetje of 40. We maakte een groepsapp aan en een gezamenlijke rekening. Dit om ervoor te zorgen dat we niet zonder bier zouden zitten en dat we de vuurspuwer konden betalen. Een goede vuurspuwer vinden was makkelijker gezegd dan gedaan, maar uiteindelijk hadden we er één. Nu konden we het feest echt laten beginnen.

De vuurspuwer

Het feest kon eindelijk beginnen, we hadden genoeg drank en een locatie. Daarnaast hadden we ook nog een vuurspuwer ingehuurd. Ik had dit samen met een aantal vrienden georganiseerd, dus we hoopte echt dat het allemaal goed zou gaan. We waren ruim op tijd op de locatie zodat het bier goed klaar stond en dat we nog even wat dingen konden doornemen. Voor het bier hadden we iemand ingehuurd. We hadden dus een bar, genoeg gezellige mensen en als eind klapper de vuurspuwer. Dit kon dus alleen maar goed gaan. Het feest was ook echt te gek en iedereen had zin om de vuurspuwer te zien. De vuurspuwer begon met optreden en iedereen werd er stil van. Zo gaaf was het! Het feest was dus echt geslaagd!

Lilliputter inhuren

Nadat we ons eerste feest met een succes hadden afgerond besloten we om nog een feest te organiseren. Dit keer met nog meer mensen en daarnaast wilden we een lilliputter huren. Dit klinkt misschien raar maar het leek ons echt lachen om een lilliputter in te huren die gekke dingen doet. We zijn dan ook op het internet gaan zoeken en kwamen tot de conclusie dat een lilliputter inhuren geen probleem zou hoeven zijn. Er waren meerdere lilliputters die het gaaf leken om op ons feest te komen. Ons volgende feest was dus ook een feit. Het enige wat we nog moesten doen was een datum inplannen en ook dit ging zoals verwacht goed.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *