Autobelettering Eindhoven voor herkenning op de weg

Belettering Eindhoven

Autobelettering

Het is iets waar ik voorheen nooit echt het nut van inzag, autobelettering. Echter bracht iemand mij twee jaar geleden tot het idee om reclame toe te passen in vorm van autobelettering. Aangezien ik dertig man personeel had, die allemaal een auto van de zaak hadden was dit zeker geen slecht idee. Ik ben toen online gaan kijken naar bedrijven die autobelettering zetten. Al gauw kwam ik uit bij een bedrijf bij mij in de buurt. Ik ben hier naar toe gegaan en heb met de desbetreffende man de opties besproken. Hij vertelde mij dat hij de autobelettering graag zou willen doen. We hebben toen een prijs besproken en daarnaast nog wat afspraken gemaakt. Omdat het om zo veel auto’s ging kostte het wel wat tijd om dit te organiseren. Gelukkig kwamen we uiteindelijk tot een idee waarmee we het beiden eens waren.

 

Het resultaat van onze autobelettering

Omdat de autobelettering iets was waar ons bedrijf geen ervaring mee had waren we benieuwd naar het resultaat. De autobelettering zag er echt super strak uit, dus het was sowieso geen miskoop. Toen we de autobelettering er net op hadden zitten kregen we gelijk al telefoontjes van mensen die één van onze auto’s had zien rijden. We kregen dan vaak eerst een compliment over de mooie autobelettering en daarna kwamen ze ter zaken. Ik moet dan ook toegeven dat de autobelettering heeft gezorgd voor een enorme groei in sales.

 

Reclameborden aanschaffen

Naast de autobelettering waren we ook nog met iets anders bezig om de sales te vergroten. We wouden namelijk onze naamsbekendheid vergroten door middel van reclameborden. We hebben dit dan ook met een adviseur besproken en ook hij vond het een goed idee. We hebben een aantal reclameborden besteld en deze laten plaatsen op de locaties die we hiervoor ter beschikking hadden gesteld. Op de reclameborden waren mijn compagnon en ik ook terug te zien, hier kregen we dan ook veel reacties op van bekenden. Ze vonden allemaal gaaf dat we deze reclameborden toepaste.

 

Het resultaat van de reclameborden

Toen we de reclameborden net hadden geplaatst werden we gelijk al suf gebeld door potentiële klanten. Dit hadden we echt totaal niet verwacht, maar was wel erg gewenst. We hebben na het plaatsen van de reclameborden ook erg veel nieuwe klanten aangenomen en dit was dan ook ons vooraf gestelde doel. De combinatie van de autobelettering en de reclameborden hebben voor een enorme groei gezorgd in ons bedrijf en hier zijn we dan ook erg blij mee.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *